ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΠΑΠΟΛΑΓΝΩΝ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΙ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟΝ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ;;;;;;;;;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟ 1910 ο Χρυσόστομος Παπαδόπουλος Α΄ οπού στις 23 Φεβρουαρίου 1923, εξελέγη Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και στις 10 Μαρτίου 1924 προέβει στην "διορθωση" αλλαγή του Εορτολογίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ στις σελίδες 416-417 όπου μας περιγράφει διάφορα κατά των Λατίνων...
 ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ όμως στο σημείο που έχουμε υπογραμμίσει στις παρακάτω εικόνες-ντοκουμέντα: Διαβάζουμε για την ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΩΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΥΡΗΞΙΝ του ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟΥ-νέου-(ΠΑΠΙΚΟΥ) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ, έπειτα μας αναφέρει οτι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΑΡΧΑΙ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΩΣ ΑΠΕΚΡΟΥΟΝ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΣΙΑ και συνεχίζει πληροφορώντας μας οτι μετά ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗΝ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ μετά ο Πατριάρχης μετέβει στα Ιεροσόλυμα.
ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ 1924 ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ αλλαγή του ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ-ημερολογίου από το ιουλιανό (ΠΑΤΡΙΟ) στο γρηγοριανό (ΠΑΠΙΚΟ).
Η ανατυπωση ολοκληρώθηκε ἐκ μέρους τῆς Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» σὲ συνεργασία μὲ τὴ Διεύθυνση Ἱστοχώρου τοῦ Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων www.jerusalem-patriarchate.info ἡ ἀνατύπωση 3000 τόμων τοῦ βιβλίου «Ἱστορία τῆς Ἐκκλησίας Ἱεροσολύμων» τοῦ Μακαριστοῦ Ἀρχιεπισκόπου Ἀθηνῶν καὶ Πάσης Ἑλλάδος Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου.






ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ "ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ"

Image and video hosting by TinyPic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

gnisios21@gmail.com