OI ''ΝΕΟΙ'' ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ GIORGOS



Το παραπάνω βίντεο είναι μια γεύση από τα νέα ελληνικά ήθη και έθιμα, μετά από πολύ αγώνα, πολλά εκατομύρια ευρώ για προπαγάνδα, χιλιάδες αφίσες, εκατοντάδες επαγγελματικές δήθεν αντιρατσιστικές οργανώσεις, άπειρων ωρών πλύσης εγκεφάλου απο τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, τα εκκατομύρια μουσουλμάνων επιτέλους θα γίνουν ελληνές!!! Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε... γιατι αν γελάμε θα είμαστε άκαρδοι κακοί χριστιανοί, (δηλωμένοι άθεοι να μας κάνουν και κύρηγμα χριστιανισμού,καλό κι αυτό), και αν κλαίμε θα είμαστε ακροδεξιοί φασίστες... (το κυρίαρχο σλόγκαν της νέας τάξης, όταν τολμάς να αντιμιλήσεις στα σατανικά σχέδια τους).
Το συνάφι των Λαζοπουλικών ραγιάδων μπορεί να πανιγυρίζει, η Ελλάδα παραδόθηκε στην νέα αυτοκρατορία των ισλαμιστών ... Δόξα Το Θέο, πάλι υπάρχουν καποιοί λίγοι απροσκύνητοι επαναστάτες στα σχέδια της νέας ταξής, της λέσχης μπιλντεμπεργκ, και του τζόρτζ σόρος...με λίγα λόγια των οργάνων του αντίχριστου...ελπίζουμε μόνο να μην χρειαστούν ξανά 400 χρόνια...μάλλον είμαστε σίγουροι... ζούμε τις έσχατες μέρες...η μέρα της κρίσης πλησιάζει...το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι προσεύχη,εξομολόγηση, Θεία κοινωνία, και ετοιμότητα ψυχής οι μέρες που έρχονται φαίνονταΙ μαρτυρικές...ας παρακαλέσουμε Τον Θεό να μας αξιώσει και να μας φώτισει να μαρτυρήσουμε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος!!!

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.






ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

''ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ'' ΓΙΑ ΠΑΠΑ

Νέα καταγγελία για συγκάλυψη παιδεραστή ιερωμένου.

Αντιμέτωπος με νέα κατηγορία συγκάλυψης υπόθεσης παιδεραστίας από καθολικό κληρικό είναι ο πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ'.Ύστερα απο το δημοσίευμα της εφημερίδας <<Νew York Times>> την περασμένη εβδομάδα, βάση του οποίου ο πάπας Βενέδικτος όταν ήταν καρδινάλιος συμμετείχε σε προσπάθεια συγκάλυψης 2 κληρικών από τις ΗΠΑ και την Γερμανία που φέρονται να παρενοχλούσαν ανηλίκους,αυτήν την φορά κατηγορείται για την συγκάληψη ενός κουβανού κληρικού , του Ερνέρστο Μαρία Ρούμπιο, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψη την Κούβα το 1968 λόγω <<προβλημάτων ηθικού χαρακτήρα>>.
Την υπόθεση φέρνει στο φώς δημοσίευμα της Ιταλικής εφημερίδας <<La Repubblica>> βάση του οποίου ένα από τα θύματα του Ρούμπιο καταγγέλει - μέσω της δικηγόρου του - ότι υπέστει σεξουαλικές κακοποιήσεις από το 1985 εώς το 1987, όταν και εκκλησιαζόταν σε ενορία του Μαιάμι από τον συγκεκριμένο ιερέα.
Η δικηγόρος του καταγγέλοντος υποστηρίζει ότι ο κουβανός ιερέας << παρενόχλησε δεκάδες ανηλίκους κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ>> και ότι ο πάπας - τότε καρδινάλιος Ράτσιγκερ- << προστάτεψε τους παιδεραστές σε βάρος των πιστών και των οικογενειών τους>>. Επιπλέον , κατήγγειλε την Καθολική Αρχιεπισκοπή του Μαιάμι ζητώντας το ποσό των 20 εκ. δολαρίων ως αποζημίωση για τον πελάτη της.
Σημείωνεται πως οι κατηγορίες που αφορούν τον πάπα αναφέρονται στην περίοδο από το 1981 εώς το 2000, όταν ως καρδινάλιος Ράτσιγκερ ήταν επικεφαλής του συμβουλίου για την Ορθότητα της πίστης, το οποίο έχει την δυνατότητα να επιβάλει τιμωρίες. ακόμα και καθαίρεση, στους κληρικούς οι οποίοι δεν σέβονται τον ιερό χαρακτήρα της αποστολής τους.

ΠΗΓΗ εφημερίδα citypress.

Σχόλιο: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ.

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

«Τὸν Πάπαν νὰ καταράσθε, διότι αὐτὸς θὰ εἶνε ἡ αἰτία»

Πόσο επίκαιρη είναι η προφητεία του Άγιου Κοσμά... κάποιοι όμως απ' ότι φαίνεται είναι πάνω και απο τους Αγίους της Εκκλησίας μας...



ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ

Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος ο υιός της βροντής
Έκδοσης Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ-ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Για πληροφορίες για το πως θα γίνεται συνδρομητές επικοινωνήστε με την ηλεκτρονική μας διεύθυνση neolaia-esfigmenou@hotmail.com

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ

ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ



ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΜΚΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ!!!

«καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς»
Αποκ.ιγ΄17-18

«Καί ἐνεργεῖ καί ἀποκλεισμόν κατά τῶν Χριστιανῶν, ὥστε κανείς νά μή ἠμπορῇ νά ἀγοράσῃ ἤ νά πωλήσῃ παρά μόνον ἐκεῖνος, πού ἔχει τήν σφραγῖδα καί τό χάραγμα. Εἶναι δέ ἡ σφραγῖδα αὐτή τό ὄνομα τοῦ θηρίου ἤ ὁ ἀριθμός, πού ἀποτελεῖται ἀπό τό ἄρθροισμα τῆς ἀριθμητικῆς ἀξίας ἑκάστου γράμματος τοῦ ὀνόματός του. Ἐδῶ εἶναι ἡ θεία σοφία ἡ κρυμμένη ἀπό τούς μακράν τοῦ Θεοῦ ἀνθρώπους. Ὅποιος ἔχει νοῦν φωτισμένον, ἄς ἀριθμήσῃ τούς ἀριθμούς, πού κάθε γράμμα τοῦ ὀνόματος τοῦ ἀντιχρίστου σημαίνει, καί ἄς ἀρθροίσῃ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου. Διότι δέν εἶναι ἀριθμός ὀνόματος ὑπερανθρώπου καί ὑπερφυσικοῦ προσώπου, ἀλλ’ ἀριθμός ὀνόματος ἀνθρώπου. Καί ὁ ἀριθμός, πού βγαίνει ἀπό τό ἄρθροισμα τῆς ἀριθμητικῆς ἀξίας ἑνός ἑκάστου γράμματος τοῦ ὀνόματος τοῦ θηρίου, εἶναι ἑξακόσια ἑξήκοντα ἕξ ἤ ΧΞς=ὄνομα πού ἀντιτίθεται καί παλστογραφεῖ καί διαλύει τό ὄνομα Χριστός» ( Ἀπό τήν «ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ μετά συντόμου ἑρμηνείας» τοῦ Π.Ν.Τρεμπέλα)

Η Ανάσταση του Χριστού, η ανάστασή μας

Χριστός Ανέστη εκ νεκρών, θανάτω, θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι, ζωήν χαρισάμενος

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ-ΠΑΤΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Φόβος Θεού...?




Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους! Ιδού ο ...Ορθόδοξος Πατριάρχης Βαρθολομαίος
που ενώ αγκαλιάζεται και φιλιέται με πάππα, εβραίους, μασώνους... διώκει Ορθόδοξους Γέροντες εις το όνομα Του Ιησού Χριστού! Και μεις αναρωτιόμαστε... Δεν φοβάτε ούτε λίγο Τον Θεό???

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!


ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΤΕ ΑΣΤΥΝΩΜΙΚΩΝ ΕΙΤΕ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΙΔΩΝ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ! Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΣ ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ...

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
Το σούρουπο μας βρήκε στο ζεστό και φιλόξενο κελάκι που το φωτίζει η μίκρη λάμπιτσα αφού ως γνωστόν το μοναστήρι δεν έχει ρέυμα.Κι αναρωτιόμαστε με τι καρδιά ο οποιωσδήποτε είναι στη δικαιοδοσία του, φτάνει σ΄ αυτό το σημείο ενώ γνωρίζει πως υπάρχουν υπερήλικες και ανημποροι μοναχοί.

Ενα γνώριμο για τη μονή σκηνικό την ώρα που φτάναμε.Το τζίπ της αστυνομίας του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
απ' έξω.
Οι δύο συναγωνιστές της νεολαίας μας, προχωρούν μπροστά απ' το τζιπ ενώ εμείς τους φωτογραφίζουμε.
Η ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε λίγο πιο κάτω.Ο Γέροντας Μεθόδιος μας καλοσόρισε τσαπίζοντας το χωράφι όπως φαίνεται στο βάθος της φωτογραφίας.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ "ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ"

Image and video hosting by TinyPic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

gnisios21@gmail.com